Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

Regionaal online adverteren

Regionaal online adverteren is belangrijk voor bedrijven die hun focus hebben op een bepaald geografisch gebied. Denk bijvoorbeeld aan regionale goede doelen, makelaars, gemeenten etc. Het is voor deze bedrijven belangrijk dat ze een relevante doelgroep bereiken met hun advertenties. Wanneer de Gemeente Groningen een campagne heeft lopen, is deze over het algemeen niet interessant voor mensen die in Amsterdam wonen. Regionaal adverteren is in veel gevallen dus belangrijk. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Je leest hier hoe je regionaal adverteren kan uitbesteden aan ADXL en hoe wij te werk gaan.  

Hoe werkt adverteren bij ADXL? 

Het doel van regionaal online adverteren is zoveel mogelijk klanten en naamsbekendheid creëren, dat uiteindelijk zal leiden tot meer conversies. Het is niet alleen mogelijk om regionaal adverteren uit te besteden aan ADXL, wij voeren ook landelijke en lokale advertenties uit. Wat voor product of dienst je ook wil promoten, wij zorgen ervoor dat het een succes gaat worden. Door gebruik te maken van regionale advertenties bereiken wij precies die doelgroep in de door jou opgegeven regio. Jouw website zal met een digitale banner te zien zijn op populaire websites in de regio, zoals bijvoorbeeld: Funda.nl, Marktplaats.nl of Nu.nl.

Stappenplan: Regionaal online adverteren  

Wil jij meer uit jouw producten of diensten halen met online regionaal adverteren? Vul dan het formulier op onze offertepagina in, dan nemen wij binnenkort contact met je op om de mogelijkheden samen door te nemen. Geef in het formulier aan in welke regio je de advertentie wil tonen en wat de URL van jouw website is. Heb je zelf een digitale banner gemaakt of laten maken? Voeg dan het bestand toe. Heb je nog geen banner? Wij kunnen voor slechts €149,  een bannerset (8 stuks) voor je maken. Ten slotte vul je in wat je budget is en in welke periode je de advertentie wil laten lopen. Alles ingevuld? Klik op ‘Verzenden’ en jouw aanvraag is bij ons binnen.

Vragen of onduidelijkheden? 

Heb je een specifieke vraag over regionaal online adverteren of heb je een andere vraag waar wij je bij kunnen helpen? Neem contact op via ons telefoonnummer: 085 5000 800 of stel je vraag via het contactformulier.