Referenties van ADXL klanten

Wat anderen vinden van ADXL.

“We hebben samen met ADXL een aantal online projecten mogen uitvoeren waarbij er altijd een optimale synergie was tussen creativiteit en doelmatigheid. ADXL denkt graag en goed mee bij het vinden van oplossingen en levert altijd binnen specificatie en planning op. We kijken uit naar de volgende projecten.”

 

Edwin Langeweg

decontentfactory.nl

“Efficiënt online adverteren is een vak apart. Ik als ondernemer heb helemaal geen ervaring in het plaatsen van een advertentie op een website. ADXL heeft mij in het verleden al geholpen met Facebook. Nu ook met mijn online advertentiecampagne. Ik wordt nu vertoont op mooie websites direct in mijn regio waar mijn doelgroep zich bevindt én ADXL regelt alles. Via het duidelijke dashboard kan ik alles heel goed volgen. Mijn referentie geef ik dus graag af.”

 

Johan van Dillen

top1toyspurmerend.nl

“ADXL geeft in tegenstelling tot een hoop andere marktpartijen echt heel veel inzichten en statistieken. Deze zijn bijzonder waardevol en maken het mogelijk nog gerichter te targeten .
Daarnaast verloopt de communicatie met ADXL ook heel direct en snel en is het prettig schakelen.

 

Robert Schmidt

loodgieter.nl

“Sinds twee maanden heb ik een contract met ADXL. Ik ben er heel erg blij mee omdat ik van vrijwel geen bezoekers op mijn site, nu dagelijks heel veel traffic. Ze hebben mooie banners voor me gemaakt en heel specifiek mijn doelgroep en advertentie plekken gefinetuned. Het systeem heeft hele nuttige statistieken waar veel op af te lezen valt. Daarom een echte aanrader om met je bedrijf zichtbaar te worden!”

 

Henriette Reineke

thelovecheck.nl

“Kan ik een anonieme een recensie geven? Wij hebben heeeeel veeeeel concurrentie en die kopiëren alles wat wij doen! Wil hun niet de info geven hoe wij aan Traffic / leads komen. Ze kopiëren onze plaatjes zelfs met watermerk. Je snapt het al… ADXL is echt SUPER maar ik hou het stil.”
 

Anonieme klant

Reisbranche

ENKELE VAN ONZE ADVERTEERDERS!

Een paar voorbeeld Advertentie campagnes van klanten