Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

Referenties van ADXL klanten

Wat anderen vinden van ADXL.

“Mijn bedrijf onder de aandacht brengen op de juiste manier……dat is waar ik ADXL sterk in vindt. Onze advertenties zijn zichtbaar op grote bekende websites maar ook regionaal. Voor ons is het belangrijk dat wij, in verband met onze franchiseregels, binnen een bepaald postcodegebied moeten adverteren. Segmentatie is voor ADXL geen probleem. De service is tevens top; veel persoonlijke aandacht en snelle reactie alsmede actie daar waar nodig.”

David de Weijer

vanbruggenpurmerend.nl

“De klant Schutz Fashion uit Hoorn is zeker tevreden. Ze hebben zelfs aangegeven dat ze dit type campagne wellicht willen gaan inzetten ter vervanging van de advertentie in de lokale kranten. Ze zijn erg te spreken over het grote bereik dat je genereert met relatief lage kosten. “

Niels Debets | Het DM Bureau

Mediabureau

“Efficiënt online adverteren is een vak apart. Ik als ondernemer heb helemaal geen ervaring in het plaatsen van een advertentie op een website. ADXL heeft mij in het verleden al geholpen met Facebook. Nu ook met mijn online advertentiecampagne. Ik wordt nu vertoont op mooie websites direct in mijn regio waar mijn doelgroep zich bevindt én ADXL regelt alles. Via het duidelijke dashboard kan ik alles heel goed volgen. Mijn referentie geef ik dus graag af.”

Johan van Dillen

top1toyspurmerend.nl

“Lokaal adverteren met bewegende banners was voor ons nieuw. Je bedrijf gepresenteerd op grote websites is fantastisch. De reacties zijn enorm. ADXL weet wat ze doen en hun service is strak en vakkundig. De kosten om te adverteren met ADXL zijn zeer betaalbaar.”

Harry Sandering | Plaza Fit & Health Club

Fitnesscenter

“We hebben samen met ADXL een aantal online projecten mogen uitvoeren waarbij er altijd een optimale synergie was tussen creativiteit en doelmatigheid. ADXL denkt graag en goed mee bij het vinden van oplossingen en levert altijd binnen specificatie en planning op. We kijken uit naar de volgende projecten.”

Edwin Langeweg

decontentfactory.nl

“Kan ik een anonieme een recensie geven? Wij hebben heeeeel veeeeel concurrentie en die kopiëren alles wat wij doen! Wil hun niet de info geven hoe wij aan Traffic / leads komen. Ze kopiëren onze plaatjes zelfs met watermerk. Je snapt het al… ADXL is echt SUPER maar ik hou het stil.”

Anonieme klant

Reisbranche

“ADXL geeft in tegenstelling tot een hoop andere marktpartijen echt heel veel inzichten en statistieken. Deze zijn bijzonder waardevol en maken het mogelijk nog gerichter te targeten. Daarnaast verloopt de communicatie met ADXL ook heel direct en snel en is het prettig schakelen”.

Robert Schmidt

loodgieter.nl

“Sinds twee maanden heb ik een contract met ADXL. Ik ben er heel erg blij mee omdat ik van vrijwel geen bezoekers op mijn site, nu dagelijks heel veel traffic. Ze hebben mooie banners voor me gemaakt en heel specifiek mijn doelgroep en advertentie plekken gefinetuned. Het systeem heeft hele nuttige statistieken waar veel op af te lezen valt. Daarom een echte aanrader om met je bedrijf zichtbaar te worden!”

Henriette Reineke

thelovecheck.nl

“ADXL is zeer geschikt voor online zichtbaarheid en merkstrategie. Ze denken mee en adviseren waar nodig. Designs kan je ook goed overlaten aan ADXL, ze weten goed converterende advertenties te maken in een handomdraai”.

Elmar Luth

E-Trading Group

Onder andere deze bedrijven adverteerden al via ADXL

Een paar voorbeeld Advertentie campagnes van klanten