Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

Provinciaal online adverteren

Iedereen wil tegenwoordig meer bezoekers genereren. Hoe meer bezoekers, hoe meer verkopen. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat je relevante bezoekers op je website of webshop krijgt. Wanneer je een lokale ondernemer bent kan het zo zijn dat je doelgroep alleen mensen uit jouw provincie of postcodegebied zijn. Zo heeft elke ondernemer zijn eigen doelgroep gespecificeerd. Zorg er dan ook voor dat je juist deze mensen bereikt om zo jouw verkopen te vergroten, maar hoe doe je dat? Provinciaal online adverteren via ADXL maakt dit mogelijk.

 

Online adverteren, hoe werkt dat?

Naamsbekendheid creëren die uiteindelijk leiden tot een conversie oftewel verkoop, dat is wat je wil bereiken met online adverteren. Online adverteren kost geld, het is daarom belangrijk om je doelgroep zo goed mogelijk te specificeren. Bepaal goed wat het doel is. Heb je een fietsenwinkel in Drenthe en is je doel meer winkelbezoekers? Dan is het bijvoorbeeld niet interessant om te adverteren in Zuid-Holland. Online adverteren kan op provinciaal niveau, maar kan ook specifieker op lokaal niveau. De advertenties worden dan alleen getoond bij mensen bij jou in de omgeving. Bij provinciale advertenties zorgt ADXL ervoor dat jouw advertenties worden getoond op websites die worden bezocht door mensen in de door jou aangegeven provincie. Het gaat hierbij om websites zoals, Marktplaats.nl, Nu.nl of Funda.nl. Websites die over het algemeen veel worden bezocht.

Een fietsenzaak in Drenthe of een webshop gericht op heel Nederland? Het maakt niet uit wat je verkoopt en voor wie. ADXL zorgt voor een aantoonbaar succes voor iedere onderneming en zorgt ervoor dat jij er meer uithaalt, dan je erin stopt.

 

Hoe werkt provinciaal adverteren?

Richt jij je met jouw onderneming op een doelgroep in een bepaalde provincie? Dan kan het zeker zin hebben om te adverteren op provinciaal niveau. Geef in dat geval je wensen door op onze offertepagina. Vervolgens nemen wij contact met je op om de campagnedetails te bespreken. Geef in de offertepagina al aan in welke provincie jij naamsbekendheid wil creëren. Dit kun je heel specifiek maken door middel van een filter op de steden en de gewenste kilometeromtrek. Vervolgens lever je jouw digitale banner aan en de website URL. Natuurlijk vermeld je met welk doel je provinciaal wil adverteren en wat je budget is. Er staat nog niets vast, deze gegevens gebruiken we om de campagne vervolgens met je te bespreken.

Kun je geen digitale banner aanleveren? Geen probleem! Voor slechts €149,- maken wij een professionele digital IAB HTML-bannerset van 8 formaten voor ADXL klanten. Geef dit aan op offertepagina, zodat wij vervolgens aan de slag kunnen.

 

Provinciaal adverteren bij ADXL

Bereik een specifieke doelgroep bij jou in de provincie. Creëer hier meer naamsbekendheid mee en uiteindelijk ook meer verkopen. Heb je nog vragen over provinciaal adverteren? We staan dagelijks voor je klaar om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel ons op het nummer:085 5000 800.

We kijken ernaar uit om voor jou aan de slag te gaan!