Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

Lokaal online adverteren

Hoe treurig en zwaar deze tijd ook is, het is belangrijk dat je klanten naar je website en webshop krijgt. Zeker in de coronatijd is het voor lokale ondernemers een besefmomentconsumenten gaan minder de deur uit en zoeken meer dan ooit tevoren online naar lokale producten en diensten. ADXL helpt je direct en zorgt dat jouw online advertentiecampagne heel snel op bekende en veel bezochte websites staat.

Maar hoe doe je dit eigenlijk?
In dit artikel lees je 
hoe je bij ADXL lokaal online adverteren kan uitbesteden en hoe wij te werk gaan.  

Hoe werkt online adverteren bij ADXL? 

Online adverteren (lokaal, regionaal, provinciaal, landelijk of internationaal) doe je met één doel: zoveel mogelijk klanten en naamsbekendheid creëren die leiden tot een conversie / verkoop. Online adverteren kan naast lokaal ook landelijk en regionaal door ons worden uitgevoerd. Het maakt niet uit welk product of dienst je wil promoten, ADXL regelt het en zorgt voor aantoonbaar succes voor iedere onderneming.

ADXL zorgt er met lokale advertenties voor dat jouw website met een digitale banner te zien is op populaire websites die bezocht worden door mensen in de door jouw opgegeven regio. Denk aan populaire websites zoals: Funda.nl, Marktplaats.nl, regionale dagbladen of Nu.nl. Dit kunnen ook populaire regionale websites zijn in jouw opgegeven regio. Online adverteren in de regio is ook uitstekend inzetbaar voor goede doelen, openbaar vervoer of gemeenten 

Stappenplan: lokaal online adverteren  

Heb jij het idee dat jij meer uit je producten of diensten kan halen door middel van lokaal online adverteren? Vul dan je wensen in op onze offertepagina en wij bellen jou voor de campagnedetails.
Je begint de aanvraag door op de offertepagina in te vullen in welk land en regio je jouw 
online advertentie wil uitzetten. Dit kan je specifiek filteren op steden en de gewenste kilometeromtrek. Vervolgens vul je jouw website-URL in en lever je jouw digitale banner aan die wij moeten verspreiden.
Nog geen digitale banner? Geen probleem. Wij maken een
professionele digitale IAB HTML-bannerset van 8 maten voor slechts €149,- voor ADXL klanten. Hierna bepaal je de gewenste start- en einddatum van je campagne. Ten slotte vink je aan wat je wil bereiken met jouw advertentie. Dit kan bestaan uit het vergroten van bekendheid, bezoekers vergroten en website bezoekers opnieuw benaderen.

Specifieke vraag over online adverteren op bekende websites? 

Heb je een specifieke vraag over lokaal online adverteren of heb je een vraag waar wij je bij kunnen helpen? Wij staan elke dag voor jou klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.
ADXL is altijd bereikbaar via ons telefoonnummer: 085 5000 800 of stuur een bericht via ons
contactformulier.

Bij ADXL praat je met mensen en geen automatische machine die je campagne plaatst.
We zien er naar uit om voor jou aan de slag te gaan.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar.

Team ADXL.