Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

NIEUWS

Lokaal online adverteren met ADXL

door | apr 29, 2022 | Advertising, Display Advertising

Hoe treurig en zwaar deze tijd ook is, het is belangrijk dat je klanten naar je website en webshop krijgt. Zeker in deze tijd is het voor lokale ondernemers een besefmomentconsumenten gaan minder de deur uit en zoeken meer dan ooit tevoren online naar lokale producten en diensten. ADXL helpt je direct en zorgt dat jouw online advertentiecampagne heel snel op bekende en veel bezochte websites staat.

Online adverteren (lokaal, regionaal, provinciaal, landelijk of internationaal) doe je met één doel: zoveel mogelijk klanten en naamsbekendheid creëren die leiden tot een conversie / verkoop. Online adverteren kan naast lokaal ook landelijk en regionaal door ons worden uitgevoerd. Het maakt niet uit welk product of dienst je wil promoten, ADXL regelt het en zorgt voor aantoonbaar succes voor iedere onderneming.

ADXL zorgt er met lokale advertenties voor dat jouw website met een digitale banner te zien is op populaire websites die bezocht worden door mensen in de door jouw opgegeven regio. Denk aan populaire websites zoals: Funda.nl, Marktplaats.nl, regionale dagbladen of Nu.nl. Dit kunnen ook populaire regionale websites zijn in jouw opgegeven regio. Online adverteren in de regio is ook uitstekend inzetbaar voor goede doelen, openbaar vervoer of gemeenten 

Contact:

start hier