Veel gestelde vragen LOVEBANNER™

Jouw online spandoek met de boodschap die jij wilt.
Hoe weet je nou of iemand de banner ook echt gaat zien?
Goede vraag! De VERZENDER/Opdrachtgever ontvangt een email dat de banner geplaatst is. Qua locatie kunnen wij via het door ons ontwikkelde postcode targeting instellen waar de ONTVANGER de boodschap moet “ontvangen”.
 
Wij nemen de postcode  + ongeveer 500 meter eromheen. In die omgeving worden de banners geplaatst op bekende websites zoals Telegraaf.nl, AD.nl, Marktplaats.nl, NU.nl, Linda.nl enz. Als extra service sturen we de banners toe om op (je eigen) Facebook en Instagram te zetten. Cool hè.
Waarom kost het plaatsen van een LOVEBANNER™ € 39,=, € 49,=, € 69,= ?

Wij kopen de ruimte in op heel veel websites om jouw banner te kunnen laten zien. Dat kost geld want hoe kom je anders op al die bekende websites te staan? HTML5 banners maken is het nieuwste van het nieuwste en voor hele sets worden voor bedrijfsadverteerders ongeveer € 300,= tot € 400,= berekend.

De genoemde prijzen € 39,=, € 49,= en € 69,= zijn inclusief 21% BTW en het maken van 2 maten en unieke banners met de gegevens en foto / video die jij wilt! We hebben echt alles naar beneden gecalculeerd om het zo betaalbaar mogelijk te houden.

Tip! Deel de kosten met anderen! 

Bestel een banner, betaal de factuur en stuur een Tikkie om gezamenlijk de kosten te delen.

Contact ADXL Team

11 + 8 =