Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

Adverteren op Telegraaf.nl

Wil jij adverteren op de website van De Telegraaf? Wij kunnen je daarmee helpen! We helpen je o.a. met het plaatsen van unieke en krachtige banners die opvallen. Jij genereert daarmee relevante bezoekers naar je website. Is jouw doelgroep te vinden op Telegraaf.nl? Dan is het zeker interessant om daar een advertentie te plaatsen. Maar wat levert dit jou precies op?Telegraaf

Adverteren op Telegraaf.nl: een goed idee

Door te adverteren op Telegraaf.nl bereik je meer dan 10 miljoen bezoekers per maand. Je vergroot hiermee je naamsbekendheid op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. De Telegraaf is de grootste krant van Nederland en staat met hun duidelijke taal dichtbij de lezer. Met een uitgesproken mening zijn ze er voor mensen met een duidelijke mening. Je vindt er het laatste nieuws op het gebied van nieuws, sport, entertainment, financiën, vrouw en lifestyle. De doelgroep van Telegraaf.nl is natuurlijk erg breed, maar je kunt jouw doelgroep zo specifiek mogelijk maken als je zelf wilt. De advertentie kan bijvoorbeeld alleen getoond worden aan mensen uit bepaalde regio of stad. Zo bereik je bijvoorbeeld bezoekers van Telegraaf.nl, maar dan alleen bezoekers die wonen in bijvoorbeeld Utrecht.

Hoe gaat dat precies in zijn werk?

Adverteren op Telegraaf.nl, dat zie je wel zitten. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Als je de keuze hebt gemaakt om te adverteren op Telegraaf.nl, kun je kiezen uit verschillende soorten advertenties op verschillende apparaten. Video, display en mobile advertising is allemaal mogelijk, denk hierbij aan apparaten zoals desktop, tablet, mobiel en laptop. ADXL helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. We bepalen samen met jou een geschikte strategie met het doel zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Adverteren op Telegraaf.nl via ADXL

Adverteren op Telegraaf.nl kan via ADXL. Niet alleen bij de Telegraaf, maar bij ons is het ook mogelijk om te adverteren op FD, NRC of RTL en vele andere bekende websites met veel bezoekers. We werken met duizenden websites samen, waarbij we de beste advertentieplaats voor de beste prijs kunnen aankopen. We kunnen banners voor je maken, maar als je zelf al banners hebt is dat ook geen probleem. Wij denken met je mee over de juiste websites, de juiste doelgroep en het juiste apparaat. Of je nou een kapperszaak hebt, een autobedrijf of een onlinemarketingbureau? ADXL werkt voor iedere onderneming.

Vul je wensen in op de offertepagina, zodat wij je vervolgens kunnen bellen om het te bespreken. Heb je vragen over adverteren op Telegraaf.nl of andere vragen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 5000 800.