Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

Adverteren op NRC

Adverteren op de website van NRC, zie jij dat wel zitten? Wij kunnen dit mogelijk maken! Wij kunnen je helpen met het plaatsen van opvallende advertenties. Bevindt jouw doelgroep zich hier? Dan is dat zeker relevant. Genereer via deze weg meer bezoekers naar jouw website om zo meer klanten te krijgen. Maar wat levert dit jou precies op? En hoe gaat dit in zijn werk?  

Bereik jouw doelgroep via NRC.nl 

Maandelijks bereikt NRC.nl gemiddeld 3,3 miljoen Nederlanders met 41,5 miljoen pageviews. Als jouw doelgroep vaak de website van NRC bezoekt, dan is deze website een perfecte plek om jouw advertentie te tonen. De lezers zijn algemeen hoogopgeleid, autonoom, hebben een open wereldbeeld en zijn kapitaalkrachtig. Adverteren op NRC kan dus zeker van toegevoegde waarde zijn als jouw doelgroep hiermee overeenkomt. Op NRC.nl kun je terecht voor het laatste nieuws op het gebied van economie, politiek, binnen- en buitenland, wetenschap, cultuur etc. De doelgroep die jouw advertentie te zien krijgt, kun je zoveel mogelijk specificeren als je zelf wil. Denk hierbij aan een bepaalde leeftijdsgroep of bepaalde demografische gegevens. Zo zorg je ervoor dat alleen de relevante doelgroep jouw advertentie te zien krijgt en maak je de kans groter om de bezoeker om te zetten naar een klant.  

Hoe werkt online adverteren op NRC? NRC

Wanneer je zeker weet dat je wil adverteren op NRC, kunnen wij je verder helpen. Wij helpen je met het maken van een geschikte strategie. Op het gebied van adverteren is er namelijk veel mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan op welke apparaten je de advertentie wilt laten zien en natuurlijk wat voor soort advertentie: video, display en mobile advertising is allemaal mogelijk. Het is belangrijk om te bepalen waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe jij ze het beste kunt bereiken. Wij helpen je daar natuurlijk bij. We stellen samen een geschikte strategie op om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Adverteren op NRC via ADXL 

Naast adverteren op NRC, is het natuurlijk mogelijk om op meerdere websites met veel verkeer te adverteren. Denk hierbij aan adverteren op RTLTelegraafFD en veel meer. Door met ons in zee te gaan, krijg je de mogelijkheid om te adverteren op veel verschillende websites met veel verkeer. Doordat we met duizenden websites samenwerken, kunnen wij jou de beste advertentieplaats bieden voor de beste prijs. Wij maken een converterende bannerset en denken met je mee over een geschikte strategie. Heb je al een bannersetGeen probleem! Stuur deze gerust mee, zodat we dit mee kunnen nemen bij het bepalen van de strategie. 

Interesse in adverteren via NRC of een andere website met veel bezoekers? Vul dan al je wensen in op dit formulier, zodat we deze vervolgens samen kunnen bespreken. Voor vragen kun je gerust contact met ons op nemen via het contactformulier of via ons telefoonnummer: tel:0855000800.