Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

Adverteren op FD.nl

Wil jij adverteren op FD.nl? Dat kan! Wij kunnen je helpen met het plaatsen van krachtige en unieke banners op bekende websites in jouw regio. Zo kunnen we je dus helpen om te adverteren op FD.nl, maar ook op andere bekende websites zoals RTL, Telegraaf, FD en NRC. We zorgen dat de banners terechtkomen op bekende websites met veel verkeer, zodat zoveel mogelijk mensen binnen jouw doelgroep jouw banner krijgt te zien. Benieuwd wat dit jou kan opleveren?

FD

Waarom adverteren op FD.nl

Door online te adverteren op FD.nl vergroot je jouw naamsbekendheid op lokaal, provinciaal of landelijk niveau. Het Financieel Dagblad is gericht op de zakelijke markt en je kunt er terecht voor nieuws op het gebied van de beurs, financiële wereld, economie, politiek en ondernemen. De doelgroep bestaat voornamelijk uit bestuurders, beslissers en ondernemers. Is deze doelgroep interessant voor jou? Dan kan het veel voordelen met zich meebrengen door jouw banners te laten zien op FD.nl. Je kunt de doelgroep zo specifiek mogelijk maken als je zelf wil. Kies er bijvoorbeeld voor om de displaycampagnes alleen te tonen aan mensen uit een bepaalde regio of stad. Maandelijks heeft FD.nl 1.450.000 bezoekers, wat het zeer aantrekkelijk maakt om hier te adverteren.

Online adverteren, hoe werkt dat?

Heb je de keuze gemaakt en wil jij adverteren op FD.nl? Via ADXL heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende soorten advertenties op verschillende apparaten. Video, display en mobile advertising is mogelijk op apparaten zoals laptop, tablet, mobiel en desktop. Natuurlijk hoef je dit niet allemaal zelf te bedenken, ADXL helpt je bij het maken van een goede strategie. Daarnaast is het mogelijk om te adverteren op basis van geografie, denk hierbij aan vestigingsadres, postcode of plaats. Hiermee bereik je alleen de doelgroep die voor jouw bedrijf interessant is. Heb je bijvoorbeeld een lokale onderneming in Drenthe? Dan is het voor jou niet interessant om te adverteren in provincie Zeeland. We zorgen er in dit geval voor dat jouw banners alleen getoond worden aan mensen in Drenthe.

Adverteren op FD.nl via ADXL

Adverteren op FD.nl kun je laten doen door ADXL. Wij zorgen ervoor dat je voor zo laag mogelijke kosten, maximale effectiviteit bereikt. We werken met duizenden websites samen waarbij we de beste advertentieplaats voor de beste prijs aankopen. Dus naast adverteren op FD.nl kun je adverteren op veel meer websites met veel verkeer.

Het online adverteren kunnen wij volledig uit handen nemen. Bespreek samen met ons je wensen en wij zorgen voor de beste resultaten. Vul je wensen in op de offertepagina en wij bellen je om het te bespreken. We bieden zelfs de mogelijkheid om de banners voor je te maken. Heb je al banners? Ook dat is prima, deze kun je bij ons aanleveren. Heb je vragen over adverteren bij FD of andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier op bel ons op 085 5000 800.