Telefoon

085 5000 800

Contact

support@adxl.nl

Telefoon: 085 5000 800

Adverteren bij RTL?

Wil jij nieuwe en huidige klanten op een snelle manier bereiken via adverteren bij RTL? Wij van ADXL plaatsen via ons onlinemarketingsysteem krachtige en unieke zwevende banners op bekende websites bij jou in de regio. Denk naast RTL aan Marktplaats, Telegraaf, FD, NRC en nog velen andere websites met veel verkeer. Door online te adverteren vergroot je provinciaal, landelijk of regionaal jouw naamsbekendheid. Heb jij het idee dat adverteren bij RTL de perfecte manier is om jouw klanten kennis te introduceren met jouw bedrijf? Dan is het raadzaam contact met ons op te nemen.   

Waarom online adverteren bij RTL?  

Nieuws is een belangrijk medium voor alle relevante dagelijkse gebeurtenissen. Het is aannemelijk dat veel mensen gebruik maken van een nieuwsapp om op de hoogte te blijven. Dit maakt het adverteren bij RTL extra aantrekkelijk als je jouw bedrijf wil promoten via onze online banners. RTL biedt een ruim portfolio van sterke online merken waardoor een online display de perfecte omgeving is voor jouw advertentie. Bovendien is het mogelijk deze displaycampagnes alleen voor jouw regio of stad te laten zien. Ook is het mogelijk deze displaycampagnes alleen te tonen op pagina’s die passen bij jouw branche.  Met een bezoekersaantal van 160 miljoen mensen per maand en 730 miljoen paginaweergaves is online adverteren bij RTL een aantrekkelijke optie. 

Target op specifieke categorieën  

RTL deelt nieuwscategorieën in aan de hand van verschillende onderwerpen, namelijk: tech, sport, zakelijkfinancieel, familiegezin en gezondheid. Dit is erg toepasselijk als jij jouw displaycampagne specifieker wil optimaliseren. Online adverteren bij RTL is erg geschikt als je in een korte tijd, veel bezoekers genereren naar jouw website.  

Hoe werkt het adverteren bij ADXL?   

Wij nemen het adverteren volledig uit handen. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Vul dan je wensen in op de offertepagina. Wij bellen jou vervolgens met de campagne details om gezamenlijk tot de beste uitkomst te komen. Heb je zelf al een digitale banner? Upload zelf dan jouw ZIP-bestand. Geen digitale banner? Wij kunnen dit proces uit handen nemen door deze banners zelf te ontwerpen. Wij maken HTML5 bannersets van 8 stuks. ADXL-klanten betalen slechts €149,- i.p.v. €449,-. Heb je vragen over adverteren bij RTL of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op of bel op: 085 5000 800.